Spring til indhold

 

Patienthistorier:

Da jeg 1. februar 2014 blev hårdt angrebet af Guillian Barré fandt jeg stor trøst og hjælp i viden og erfaringer fra andre, der har været ramt af sygdommen.

Læs hele historien her:Jeg blev fundet på vores badeværelse d. 23 Juni 2019, hvor jeg lå på gulvet og kastede op, efter to dage begyndte jeg også at snakke mærkeligt, så jeg blev hentet af en ambulance. På sygehuset fandt de ud af kraniebrud 2 steder, hjernerystelse og hjerneblødning, som skyldes et fald jeg må have haft på badeværelset……………

Læs hele historien her

__________________________________________________________________________________

Jeg hedder Peter Luckow-Nielsen er 72 år gammel er født og delvis opvokset i Portugal og fik konstateret CIDP for 24 år siden.
Jeg har i mit liv ikke været alvorlig syg undtagen få tilfælde af influenza og halsbetændelse hvor jeg har fået pencillien mv.
For to år siden fik jeg konstateret for højt blodtryk og tager medicin herfor.

Læs hele historien her.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Arne Tolstrup Madsen

Et kort forløb med Guillian Barré Syndrom som 73 årig mand

Start og diagnosticering
Jeg var sund og rask samt i god form op til jeg fik Guillian Barré Syndrom [GBS]. Umiddelbart inden sygdommen havde jeg i ca. to uger haft en halsinfektion, men ikke så slemt at jeg gik til læge. De første symptomer på GBS mærkede jeg en søndag. Først ved en sær fornemmelse i lægmusklerne om formiddagen lidt som efter en let overbelastning ved løb. Allerede til frokost havde jeg desuden svært ved at skære smørrebrød ud med kniven. ……….

Læs hele historien her

——————————-

George Mandas

Jeg var en velfungerende 22-årig da mit sygdomsforløb begyndte, og er i dag 24. Indtil da havde jeg arbejdet som vikar en masse forskellige steder, og studerede offentlig administration i København………….
Læs hele historien her

——————————————————————————-

Svend Erik Dyrskov

Min sygdomshistorie kort: I en alder af 69 startede min sygdomshistorie, hvor jeg indtil da kun havde lidt forhøjet blodtryk. Men pludselig var jeg virkelig blevet en patient.

Oktober 2015: Diagnosticeret med prostatacancer, opereret og sat i medicinsk behandling, og efterfølgende strålebehandling november 2016 – januar 2017……….

Læs hele historien her

——————————————————————————

Randi Bjørner

Allerførst:

Til dig der er midt i et sygdomsforløb eller til dine pårørende: Selv om alt ser uoverskueligt og håbløst ud, er der også et liv efter Guillain Barré, og du kommer ud på den anden side. Det er bare svært at tro på nu. Guillain Barré patienter er nogle af de sejeste!

Læs hele historien her:

——————————————————————————-

Bjarne F. Petersen

Vågnede i starten af januar 2017, og da jeg rejser mig og går fra sengen, føler jeg at der ligesom sidder et eller andet under min højre fod. Det føles lidt som en sammenkrøllet strømpe. Jeg kigger under min fod, men jeg kan ikke se noget……….
Læs hele historien her

——————————————————————————-

 

 

Facebook Del på Facebook.