Generalforsamling Valg af bestyrelse

Der er mulighed for at vælge indtil 4 ekstra bestyrelsesmedlemmer samt 2 suppleanter.

Vedtaget enstemmig

Facebook Del på Facebook.

9 tanker om “Generalforsamling Valg af bestyrelse”

 1. Bestyrelsen foreslår som bestyrelsesmedlemmer:
  Randi Bjorner
  Arne Tolstrup Madsen
  Peter Luckow-Nielsen
  Som suppleant foreslår bestyrelsen:
  Bjarne Floridon

 2. jeg er ikke tiltænkt at fortsætte som bestyrelsesmedlem i en patientforening, men efter aftale med formanden fortsætter jeg min 2 årige periode ud.

 3. Peter Luckow-Nielsen

  Hej alle
  Jeg vil gerne bidrage bestyrelsen med at promovere budskabet om vores sygdomme til relevante institutioner jeg kender ikke til mulighederne men der må være nogle veje vi kan benytte os af, det vil jeg forsøge at undersøge.
  Jeg har et tæt forhold til et velrenommeret IT firma måske kan de hjælpe på den front.
  Alle in-put om kreative løsninger er meget velkomne for jeg er af den overbevist om at det er vejen til en skærpet opmærksomhed især inden for det etableret system som halter meget, jeg har selv oplevet det i en del år, og det gælder ikke kun de akutte tilfælde men i høj grad også efterbehandling.
  Jeg føler mig svigtet langt hen af vejen jeg vidste ikke helt hvad sygdommen drejede sig om i detaljer og var ikke helt bevidst om hvilke muligheder der kunne være om behandling.
  Min daværende læge vidste ikke noget om CIDP og min nuværende heller ikke.
  For at gøre en meget lang historie kort så vil jeg kæmpe for bedre vilkår for os der er mærket af de gener som vi alle lider af samt Jer som er i en behandling.

 4. Svend Erik ,Dyrskov

  Jeg stemmer for de opstillede kandidater.
  En kommentar ti Peters indlæg:
  Ja, vi er en lille gruppe patienter, derfor kan vi ikke forvente at alle læger kender vores sygdomme helt så godt. I takt, med at en stadig større del af behandlingen flyttes væk fra de specialiserede afdelinger og ud til de praktiserende læger vokser behovet for kommunikation omkring vores sygdomme.
  Derfor er et af foreningens væsentlige formål at sørge for information om og skabe fokus på sygdommene. Men som en meget lille patientgruppe skal vi nok ikke forvente mirakler.
  Derfor er vi nok som patienter nødt til selv at sætte os godt ind i sygdommene. Materialet fra den internationale forening er nok noget af det bedste for os som patienter til at få viden fra.
  Da jeg blev udskrevet – stadig i kørestol – brugte jeg 1½ time sammen med min praktiserende læge på at gennemgå GBS. Hun havde ikke tidligere haft patienter med GBS.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *